Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

XVI Torni
Avainsanat: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus.
Puhdistava ja hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä - egon torni horjuu tosiaan perustuksiltaan. Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, mihin yrität takertua. Se, mikä on ollut menneisyydessä "varmaa ja turvallista", muuttuu hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tieto, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Tämä ulkoisten tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kriisi on aina mahdollisuus.Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Kasvua estävien asioiden lopettamisesta alkaa koko olemuksen parantuminen. Kohtalon iskut saadaan osakseen vain siksi, että tarvitsemme niitä. Olemme itse luoneet nuo tilanteet joko tietoisesti tai tiedostamattamme.
Olet tai tulet olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Se tapahtuu siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Vahvistuslauseesi: "Kaikki, mikä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni."

Aleister Crowley Thoth Tarot